home

Welkom!

ik ben Jasmien De Nys,

 creatieve duizendpoot!

Waar ben je naar op zoek?

Knutselworkshops

Atelier Diversité biedt creatieve invulling voor kinderen op elk evenement!

Maak een keuze uit het reeds bestaande aanbod van workshops of contacteer mij om een persoonlijk concept uit te werken zodat u zeker bent van een geslaagde dag en tevreden deelnemers. 

Verjaardagsfeestje

Onze workshops zijn ook beschikbaar voor privé evenementen:

verjaardagen – communie – lentefeest – familiefeest – babyborrel – doop

 

animatie

Heeft de jarige meer zin in een beautyfeestje?

Nieuw! 

Haren invlechten in de leukste kapsels

Mogelijk voor groepen of afzonderlijk voor het feestbeest.

 

Wie ben ik?

Welkom aan iedereen die interesse toont in mijn workshops! Graag stel ik mezelf en het idee waaruit Atelier Diversité is ontstaan even voor. Ik ben Jasmien De Nys, sociaal-cultureel werker van opleiding met een passie voor werken met mensen. Ik heb enkele jaren ervaring in het jeugdwerk en was verantwoordelijk voor het uitwerken van activiteiten en zoeken van externe workshops, zo kwam ik in contact met freelance workshopbegeleiders. Ondertussen heb ik een mooie kantoorjob maar het bleef toch kriebelen om met kinderen te werken, en tadaaaa...... mijn bijberoep werd geboren !
Mijn sterktes zijn het werken met grote en diverse groepen, als jeugdwerker in een multiculturele wijk ben ik hierin gegroeid. Voor workshops met kinderen heb je niet zozeer zelf veel knutseltalent nodig, je moet vooral de fantasie van kinderen kunnen opwekken en héééél véééél geduld hebben.
Niemand neemt het je kwalijk dat je zelf niet graag tussen 30 aandacht vragende kindjes staat die allemaal tegelijk willen knippen en plakken, dat doe ik wel ;).
Jasmien

Een vraag?

Locatie

Antwerpen

Contacteer mij

vul het contactformulier hier in